Webbdesign, programering och allt som hör där till

Internet, Tips, Webbdesign

Det viktiga innehållet på en sajt

När du börjar att bygga din sajt så finns det ett par saker som är bra att tänka på. Det mesta är viktigt att tänka på men till en första början så kan det vara bra att få till det viktiga innehållet på en sajt. En sajt utan innehåll är relativt meningslös.

Fyll på allt eftersom

Tänk på att skriva relevant text som dins sajt fylls med. Du kanske inte behöver skriva allt på en ock samma dag utan kan fylla på allt eftersom. Ju mer text som du skriver till din sajt ökar chanserna till att synas online. Här kan du se ett exempel på en sajt där texten dominerar. Det är mycket troligt att det kommer att tillkomma annat på just den sajten men det är så viktigt med text så Google kan indexera den och förstå vad den handlar om.

Skriv relevant information

Det spelar inte så stor roll vilken typ av verksamhet du driver eller om det bara är en personlig blogg så gäller det att innehållet på din sajt är unik och relevant för just dig. Om du regelbundet skriver relevant information och bra texter för din sajt s blir den både intressant för läsarna men också för de sökmotorer som indexerar sajten. Ju mer text som läggs upp på din sajt desto bättre är det.

Slutligen

Ta dig inte vatten över huvudet utan låt det ta den tid det behöver för att fylla på sajten med texter. Du kan med fördel påbörja en artikel och arbeta med den ett tag innan du publicerar upp den. Rom byggdes inte på en dag så din sajt behöver inte bli klar i morgon.