Webbdesign, programmering och allt som hör där till

Tips

Förbättra din moderna arbetsplats

Med en värld som blir mer och mer digital är det självklart att våra arbetsplatser förändras. Vi är inte längre i samma behov av att sitta tillsammans på kontor och nyttja stängda nätverk med kablar för uppkoppling. Istället kan vi bedriva molnbaserade tjänster och därmed kunna arbeta från snudd på vilket hörn som helst i världen.

Säkra upp molnet och stoppa potentiella attacker

Men att tänka att det är mer säkert att arbeta uppkopplad är att lura dig själv. Tjuvar finns både offline och online. Många gånger är online-tjuvarna så skickliga att vi inte märker att det har skett ett intrång. Lyckligtvis finns det bra hjälp online. Du kan till exempel överlåta övervakningen av ditt digitala kontor till riktiga experter inom området.

Eftersom cybersäkerhet är ett så djupt och brett område är det viktigt att de som arbetar med det är väldigt skickliga. Det finns nämligen många olika sätt att genomföra ett intrång för att komma åt känsliga data. Vikten av att ha ett bra skydd är därmed enorm. Du behöver ofta en kombination av automatiserade program som fungerar som övervakningskameror, tillsammans med riktiga personer som övervakar i stil med en vakt tillsammans med sin tjänstehund.