Webbdesign, programmering och allt som hör där till

Internet

Webben vår nya kommunikationskanal

Att webben blivit vår nya kommunikationskanal är ingen nyhet, tvärtom är det idag mer eller mindre standard att som företag fokusera sin marknadsföring och synlighet just via nätets kanaler. Vad som dock än i dag står sig starkt är hemsidan. Så väl existerande som potentiella kunder där ute söker information om ett företag eller annan typ av verksamhet främst via nätet. Det kan så klart vara sociala medier, men grundstommen bör ändå ligga i en grundläggande och informativ webbsida.

En konkret och tilltalande webbsida som samtidigt erbjuder en tämligen vass design i den mening att besökaren ges en trivsam upplevelse och får den information som söks, är ett lyckat koncept för dagens företag. Hur du lyckas med detta beror på lite olika aspekter – något som du kommer hitta detaljerad information och tankegångar kring här på sajten. Bollande av idéer och tankar kring olika val av designs eller tekniker kommer diskuteras på olika sätt som ger dig råd om hur du själv ska tänka i dina val.

Du kan mycket väl skapa din egen hemsida tack vare dagens avancerade plattformar; om detta hittar du bland annat konkreta tips och råd bland vårt innehåll. Våra artiklar tar upp både stora och allmänna aktörer, men även mer nischade webblösningar som passar den mer kräsne.

Idag talar man om SEO, Search Engine Optimization, något som är otroligt viktigt för att hålla en webbsida vid liv. Du kan lära dig en hel del om den typen av marknadsföring genom att följa några av våra inlägg eller läsa någon specifik artikel på sajten. Använd gärna vår sökruta för att snabbare hitta till just det du önskar läsa mer om!