Webbdesign, programmering och allt som hör där till

Webbdesign

Kom igång snabbt med din sajt

Att bygga en webbsajt kan du göra relativt snabbt med hjälp av olika mallar som finns att hämta online idag. Kom igång snabbt med in sajt för att få något som du kan arbeta med och utveckla den allt eftersom tills du känner dig nöjd.

Web template layout draft sketch

Allt som du skapar kan allt eftersom förändras till det bättre. Hämta inspiration från andra sajter som du tycker om. Har du en sajt som du bygger och den är spelrelaterad så ta en titt på sådana sajter. Utan att kopiera saker som är upphovsrättsskyddat så kan du få inspiration till din egna sajten. Det finns många snygga sajter att titta på för att kunna skapa en egen minst lika snygg sajt.

Det är viktigt att inte överarbeta sajten så den blir rörig och svår att navigera på. Även om du tillslut får mycket information och innehåll på den så är det bra om du redan från början har ett tänk till. Det ska vara lätt att hitta dina artiklar och annat som fylls på med allt eftersom. Det är bättre att bygga en bra grund redan från början än att du måste ändra om allt efter ett par år.

Det finns många ställen som erbjuder plats för din sajt och det kan vara ett webbhotell som erbjuder utrymme där du köpt ditt domännamn. Kolla också upp om det finns bra publiceringsverktyg typ WordPress som denna sajt är byggd med. Det är ett enkelt verktyg att arbeta med och om du är bekant med Word i Officepaketet så är mycket igenkänningsbart i WordPress.